Cruise

Nyt New York og Manhattan med NY Waterways. Eller bli med oss og World Yacht Cruise mens du nyter et smakfullt middagscruise. Billetter kan kjøpes her!

Cruise
 
Best of NYC Cruise

Best of NYC Cruise

Nyt et 2½-times, herlig cruise og se New York fra en ny vinkel. På havnecruiset får du en unik mulighet til å se flere av New Yorks mest ikoniske severdigheter og bygninger, som Empire State Building og Frihetsgudinnen. Dette er en av våre mest populære turer i New York!

Fra 402 kr
NY Water Taxi

NY Water Taxi

New York Water Taxi - nyt turen med en guide! Bestill billetter til New York Water Taxi, det eneste Hop-on Hop-off-havnecruiset i New York!

Fra 297 kr
Bateaux New York Middagscruise

Bateaux New York Middagscruise

4.0
(2)

Spis middag på cruise rundt Manhattan, beundre New Yorks fantastiske skyline fra vannet og nyt en nydelig 4-retters middag mens jazzbandet spiller i bakgrunnen. Vindusseter inkludert - Verdi opp til $35. Bestill billetter til dette populære cruiset her!

Fra 1711 kr
Spirit New York Lunsj cruise

Spirit New York Lunsj cruise

Bestill billetter til Spirit lunsjcruise i New York. Nyt en lunsj cruise på Hudson Elv i New York. Kjøp billetter her!

Fra 402 kr
Frihetsgudinnen Cruise

Frihetsgudinnen Cruise

Reserver billetter til et fantastisk cruise til frihetsgudinnen i New York. Manhattans fantastiske himmel I New York. Hopp om bord til en uforglemmelig båt tur. Kjøp billeter her!

Fra 278 kr
Landmark Cruise

Landmark Cruise

4.0
(1)

Bestill billetter for 1½-timers Manhattan cruise. Det beste av New York med båt i Manhattan cruise. Det meste av Manhattan på kort tid. Kjøp billetter her!

Fra 287 kr
Spirit New York middagscruise

Spirit New York middagscruise

4.0
(1)

Bestill billetter for Spirit middagscruise i New York der du kan nyte en middag på en båt i New York. Vindusseter inkludert - Verdi opp til $35. Kjøp billetter her!

Fra 1243 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn