Sightseeing

Her kan du få alle sightseeingturene du ønsker i New York. Nyt Manhattan, Frihetsstatuen og Empire State Building, eller hva med å se Sex and the City LIVE. Det er ditt valg!

Sightseeing
 
Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

4.0
(5)

Bestill billetter til berømte Woodbury Outlets i New York og shop till you drop! Alle de beste designerne og merkevarene på ett sted - én time utenfor Manhattan. Spar mellom 25-65% på designermerker!

Fra 381 kr
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

4.0
(1)

Forhåndsbestill vår populære FreeStyle New York-pakke og gjør deg klar til å utforske NYC! Pakken inkluderer en 72 times, ubegrenset Hop-On Hop-Off-bussbillet og 3 eller 5 valgfrie attraksjoner, f.eks. Statue of Liberty, MoMa og Empire State Building.

Fra 1162 kr
Sightseeing 2 dager (All Loops Tour)

Sightseeing 2 dager (All Loops Tour)

Se New York på 48 timer! Med 48 timers Hop-On Hop-Off-bussbillett, kan du dra på sightseeing i New York så mye du vil og bruke alle rutene ubegrenset i 48 timer! Det er en fantastisk og familievennlig måte å se New York på!

Fra 539 kr
Sex and the City Hotspots

Sex and the City Hotspots

3.0
(2)

Følg i Carries fotspor. Dra på Sex And The City-tur i New York! Se alle de berømte New York-stedene fra den populære TV-serien - et must for enhver Sex and the City-fan!

Fra 437 kr
New York om natten, inkl. middag

New York om natten, inkl. middag

4.0
(6)

Opplev New York etter mørkets frembrudd! Spaser langs den tidligere jernbanelinjen The Highline, spis middag i Little Italy, ta vanntaxi forbi Frihetsgudinnen. Avslutt kvelden med utsikt over New York fra Top of the Rock. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 883 kr
Gossip Girl-steder

Gossip Girl-steder

Opplev alle de beste stedene fra Gossip Girl og avslør alle hemmelighetene! Denne underholdende 3,5-times turen tar deg med rundt New York City, og viser deg over 40 steder fra den populære TV-serien. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 456 kr
Sightseeing 3 dager (All Loops Tour)

Sightseeing 3 dager (All Loops Tour)

4.0
(1)

Opplev New York på 72 timer! All Loops Hop On Hop Off-tur omfatter alt det beste New York har å by på! Se alle de store severdighetene og attraksjonene!

Fra 623 kr
Sightseeing og MoMA

Sightseeing og MoMA

Bestill billetter til sightseeing i New York og MoMA. Hopp på-hopp av-busser til attraksjoner og MoMA-museet i New York. Bestill billetter her!

Fra 753 kr
Manhattan heldag

Manhattan heldag

4.3
(4)

Opplev Manhattans beste, fra Uptown til Downtown med denne populære heldagsturen! Se hele øya, nyt et 1-times cruise, forbi Frihetsgudinnen og slipp køen til Rockefeller Center's Top of The Rock Observation Deck.

Fra 976 kr
NYC TV- og filmopptakssteder

NYC TV- og filmopptakssteder

Se alle de beste TV- og filmopptaksstedene i New York! Dine favorittsteder i New York fra TV og filmer på en tur. Kjøp billetter her!

Fra 400 kr
Central Park filmopptakssteder

Central Park filmopptakssteder

Besøk verdensberømte Central Park i midten av Manhattan og se alle de kjente stedene fra film! Turen inkluderer over 40 steder. Bestill billetter til vår populære tur hjemmefra og ta med film-entusiastisk venn!

Fra 233 kr
Sopranos-steder

Sopranos-steder

Se Sopranos-steder i New York. Kjøp billetter her! Sopranos-steder i New York. Kjøp billetter her!

Fra 484 kr
TMZ-tur i NYC

TMZ-tur i NYC

TMZ-turen i NYC er en reise rundt i kjendisnabolagene - L.A style - igjennom Chelsea, SoHo, Greenwich Village, Meatpacking District og Tribeca i New York. Bestill billetter til TMZ-turen i NYC her!

Fra 474 kr
TCM klassisk filmtur

TCM klassisk filmtur

Se alle de beste og mest berømte filmstedene i New York på TCM klassisk filmtur. Opplev stedene hvor yndlingsfilmene din er spilt inn. Kjøp billetter til TCM klassisk filmtur i New York her!

Fra 456 kr
The RIDE

The RIDE

The RIDE er den hotteste måten å oppleve New York. The RIDE er en kombinasjon av sightseeing, show & underholdning. The RIDE er en fantastisk opplevelse i New York. Bestill dine billetter her!

Fra 688 kr
Freedom Trail-tur

Freedom Trail-tur

Besøk National Museum of American Indian og følg Freedom Trail. Lær om de modige mennene og kvinnene som dannet nettverkene i New York som ble til Underground Railroad, og som kjempet for å ende slaveriet. Det er en fascinerende og interessant tur som ikke bør gås glipp av! Bestill Freedom Trail-tur her

Fra 316 kr
Hiphop-dansetur

Hiphop-dansetur

Bli med på en morsom tur, annerledes enn alt annet du har vært med på før! Det er en tur i dansens tegn! Og ja, du kommer også til at danse! Lær om dansegruppene som har vært med på å forme hiphop-kulturen til det den er i dag. Bestill din tur her!

Fra 372 kr
All Around Town-pakken

All Around Town-pakken

All Around Town-pakken tilbyr de beste severdighetene i Manhattan med våre Hop-On Hop-Off-sightseeingbusser og våre Hop-On Hop-Off-ferger. Billettene inkluderer tilgang til New York Historical Society og et gratis Eat and Play-kort som gir deg gode rabatter! Bestill billetter her!

Fra 539 kr
Shop, Hop & Top-pakken 96 timer

Shop, Hop & Top-pakken 96 timer

The Shop, Hop & Top-pakken lar deg oppleve det beste av Manhattan med våre Hop-On Hop-Off sightseeingbusser og ferger med over 30 stopp. Pakken inkluderer billetter til Top of the Rock, en tur til Woodbury Common Premium Outlets og mer! Bestill her!

Fra 1162 kr
NYC It All Pakke

NYC It All Pakke

Har du lyst til å se alt hva New York har å by på? Da er Alt i ett i NYC løsningen! Med forhåndsbestilte billetter får du inngang til Empire State Building og The Metropolitan Museum of Art + Hop on Hop off-sightseeing og et cruise med fantastisk utsikt over Frihetsgudinnen!

Fra 920 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Eat and Play-kortet er New Yorks eneste rabattkort for turister, som gir besparelser på praktisk talt alt fra restauranter til attraksjoner, shopping og forestillinger. Et enkelt kort er gyldigt for fire personer på 100 populære steder på Manhattan.

Fra 223 kr
New York Cocktail-tur

New York Cocktail-tur

Denne Happy Hour-turen tar deg til sentrumet av New Yorks blomstrende cocktailkultur - bli med til noen av de beste cocktailbarene i byen. Ikke gåg lipp av en morsom kveld, bestill billetter i dag!

Fra 762 kr
Da Harry møtte Seinfeld-turen

Da Harry møtte Seinfeld-turen

Er du fan av film og tv-serier? Da er vår Da Harry møtte Seinfeld-tur sikkert noe for deg! Guiden tar deg med til noen av de mest kjente film- og tv-lokasjonene over Times Square. Forhåndsbestill billetter hjemmefra!

Fra 363 kr
Tur til Niagara Falls med fly

Tur til Niagara Falls med fly

Niagara Falls er en av de mest besøkte attraksjonene i USA. Se hvorfor på vår tur til Niagara Falls. Turen inluderer hotelltransfer, fly, lunsj og valget mellom en båttur eller de sceniske tunnellene. Dette er uten tvil en unik opplevelse som du og familien din kommer til å synes er fantastisk! Bestill på forhånd!

Fra 4915 kr
The Real Housewives of New York City-tur

The Real Housewives of New York City-tur

Dra på kjøretur i den offisielle "The Real Housewives of New York City"-turbussen og få en ultimat, eksklusiv 'Real Housewives'-opplevelse. Sørg for at bestille billetter hjemmefra!

Fra 437 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn