TMZ-tur i NYC

TMZ-tur i NYC

Pris fra 458 kr

TMZ-turen i NYC er en reise rundt i kjendisnabolagene - L.A style - igjennom Chelsea, SoHo, Greenwich Village, Meatpacking District og Tribeca i New York. Bestill billetter til TMZ-turen i NYC her!

TMZ i NYC er mer enn en vanlig tur, den er en forestilling på hjul! Den tar deg med igjennom kjendisnabolagene Chelsea, SoHo, Greenwich Village, Meatpacking District og Tribeca, der du får se glimt av hotspotene hvor kjendisene lever livet. Denne enestående opplevelsen er satt i sammen av teamet back TMZ Hollywood-turen.

Også med på turen - en morsom og livlig guide som vet alt du trenger å vite om TMZ, kjendisene og siste nytt fra stjernenens verden og deres eventyr i NYC.

- Se alle de heteste hengestedene i New York City - Midtown, SoHo, Tribeca, Meatpacking District, Greenwich Village - der kjendisene går for å feste og leke, og noen ganger havner i trøbbel.

- Få med deg informasjon og hemmeligheter fra innsiden - om dine favorittkjendiser, og historiene som har gjort TMZ så berømt.

- Nyt en komfortabel, topmodern buss med store tvskjermer og high-tech lyd og videosystem som viser gøyalt materiale laget av TMZ-produserene.

Viktig informasjon:

- Turen er på engelsk.

- Varighet ca. 2 timer.

- Barnepriser gjelder for barn fra 0 til 11 år.

- Billeten er kun gyldig på valgt dato.

 

 

Bestill billetter

Velg dato
TMZ-tur i NYC Info

TMZ-tur i NYC
TMZ-turen i NYC starter foran 'BB King's' ved
42nd Street between 7th & 8th Avenues

Info

TMZ-tur i NYC
Varierende daglige avganger hele året rundt!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta undergrunnen til 50th Street Station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn