Bestill billetter til Turer til Harlem

Turer til Harlem

Besøk Harlem - en av New Yorks mest multikulturelle og interessante nabolag. Opplev en tradisjonell gospelkonsert, lær om Heroes of Harlem, de mange kulturelle og politiske pionerene som har vært med på å forme Harlem til hva området er i dag, eller lær om Hip Hop-historien.

Turer til Harlem
 
Harlem Gospeltur - Onsdag

Harlem Gospeltur - Onsdag

4.5
(4)

Erfaring Harlems glade gospelmusikk via utrolige ARC Gospel Choir! Denne turen kombinerer en guidet busstur rundt Harlem med en vakker acapella-konsert. Høre de sterke stemmenes sang og erfaringer.

Fra 595 kr
Harlem Gospeltur - Søndag 

Harlem Gospeltur - Søndag 

4.0
(7)

Forhåndsbestill billetter til gospeltur i Harlem! Denne turen kombinerer en guidet busstur rundt i historiske Harlem med søndagsgudstjenesten i en lokal kirke, hvor du får oppleve bevegende gospelmusikk.

Fra 595 kr
Harlem hiphop-tur

Harlem hiphop-tur

Lenge før globetrottere og 'the shake' fantes det Harlem - et sentralt sted i hiphoppens historie. Harlems bidrag til kunst og kultur er uten sammenligning. Det er et kvarter med en rik historie, enestående landemerker og en livsstil som er helt sin egen. Bestill din tur i dag!

Fra 321 kr
Tur til hiphop'ens fødested

Tur til hiphop'ens fødested

5.0
(1)

Opplev Harlem og gjennom 'Boogie Down' Bronx, hvor du får se noen av de viktigste stedene i hiphop'ens historie. Opplev hemmelige kampsteder, historiske klubber og scener fra noen av tidenes mest kjente musikkvideoer og filmlokasjoner. Bestill din hiphop-tur her!

Fra 687 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv