Bestill billetter til Turer til Harlem

Turer til Harlem

Besøk Harlem - et av New Yorks mest flerkulturelle og spennende nabolag. Opplev en tradisjonell gospelkonsert, lær om Harlems Helter - de mange kulturelle og politiske pinoerene som var med på å forme Harlem til hva det er i dag - eller utforsk historien om hiphop.

Turer til Harlem
 
Harlem Gospeltur - Onsdag

Harlem Gospeltur - Onsdag

4.5
(4)

Erfaring Harlems glade gospelmusikk via utrolige ARC Gospel Choir! Denne turen kombinerer en guidet busstur rundt Harlem med en vakker acapella-konsert. Høre de sterke stemmenes sang og erfaringer.

Fra 594 kr
Harlem Gospeltur - Søndag 

Harlem Gospeltur - Søndag 

4.0
(7)

Forhåndsbestill billetter til gospeltur i Harlem! Denne turen kombinerer en guidet busstur rundt i historiske Harlem med søndagsgudstjenesten i en lokal kirke, hvor du får oppleve bevegende gospelmusikk.

Fra 594 kr
Harlem hiphop-tur

Harlem hiphop-tur

Lenge før globetrottere og 'the shake' fantes det Harlem - et sentralt sted i hiphoppens historie. Harlems bidrag til kunst og kultur er uten sammenligning. Det er et kvarter med en rik historie, enestående landemerker og en livsstil som er helt sin egen. Bestill din tur i dag!

Fra 320 kr
NYC Graffiti-tur

NYC Graffiti-tur

New York er kjent for sin substansrike kunsthistorie, men det som er mindre kjent er at det tidligere hiphop-samfunnet er ansvarlige for mye av den undergrunnskunsten som har overtatt New York Citys urbane landskap. Bestill i dag!

Fra 320 kr
Tur til hiphop'ens fødested

Tur til hiphop'ens fødested

5.0
(1)

Opplev Harlem og gjennom 'Boogie Down' Bronx, hvor du får se noen av de viktigste stedene i hiphop'ens historie. Opplev hemmelige kampsteder, historiske klubber og scener fra noen av tidenes mest kjente musikkvideoer og filmlokasjoner. Bestill din hiphop-tur her!

Fra 685 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn