New York-tilbud

Få mest mulig ut av tiden din i New York og sørg for å oppleve det beste i byen med en av våre rabattpakker. Du sparer ikke bare penger med våre New York-rabattpakker, men de er også veldig praktiske, enkle å bruke og et must for alle som besøker The Big Apple!

New York-tilbud
 
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

4.0
(1)

Forhåndsbestill vår populære FreeStyle New York-pakke og gjør deg klar til å utforske NYC! Pakken inkluderer en 72 times, ubegrenset Hop-On Hop-Off-bussbillet og 3 eller 5 valgfrie attraksjoner, f.eks. Statue of Liberty, MoMa og Empire State Building. Spar 10% ved å bestille billetter på nettet!

Fra 1456 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Eat and Play-kortet er New Yorks eneste rabattkort for turister, som gir besparelser på praktisk talt alt fra restauranter til attraksjoner, shopping og forestillinger. Et enkelt kort er gyldigt for fire personer på 100 populære steder på Manhattan.

Fra 220 kr
New York-kortet

New York-kortet

New York-kortet lar deg spare tid og penger på sightseeing i New York City. Du får gratis inngang til over 80 attraksjoner samt fortrinnsrett til mange av de mest populære severdighetne i New York. Bestill ditt New York-kort hjemmefra og start plannleggingen allerede nå!

Fra 1135 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv