Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i Norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

9/11-omvisning over minnesmerker med guide

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

9/11-omvisning over minnesmerker med guide

Fra kr 675

Bli med oss på en vakker reise til velkjente, og mindre kjente minnemerker over angrepet på World Trade Center i 2001. Besøk Ground Zero for å få en dypere forståelse av 9/11, hvilken effekt det hadde på byen (og verden), og den lange kampen som har funnet sted i New York City for å komme videre fra den dagen.

Høydepunkter

- Utforsk 9/11 Memorial & Museum
- Beundre det nye One World Trade Center
- Besøk St. Paul's Chapel og se de håndlagde minnesmerkene
- Lær om de økonomiske effektene av angrepet
- Besøk Eleven Tears Memorial 
- Utforsk den mindre kjente Winter Garden
- Se den bemerkelsesverdige Memorial Pools på Ground Zero
- Besøk Fireman's Memorial & The Survivor Tree
- Hopp over køen til 9/11 Museum & utforsk det på egen hånd
- Gled deg over å være i en liten, intim gruppe 

Hva kan jeg forvente?

9/11 Memorial & Museum
På denne omvisningen, får du utforske ikke bare 9/11 Memorial & Museum, men områdene og landemerkene rundt World Trade Center. Din guide vil ta deg med for å besøke St. Paul’s Chapel, der venner og familier samlet seg for å høre nyhetene om sine kjære, og hvor håndlagde bønner og minnesmerker fortsatt befinner seg.

Ved Brookfield Place (tidligere kjent som World Financial Center) får du lære om de økonomiske effektene av angrepet, og kampen for å gjenoppbygge i ettertid. Du får besøke Eleven Tears Memorial, et rørende og personlig minnesmerke, som markerer de 11 American Express-ansatte som døde i 9/11. Winter Garden er et annet helt nødvendig sted å få med seg på Vesey Street. Du kan ha gått glipp av det på egen hånd, men med en lokal guide som viser vei, kommer du ikke til å gå glipp av noe som helst.

Videre beveger vi oss mot Ground Zero, for å se den slående 9/11 Memorial Pools, hver av dem, bygget i avtrykket etter en av tvillingtårnene, og med inskripsjoner av navnene på alle de som forsvant i angrepet. Din guide vil ta deg med til Fireman’s Memorial og Survivor Tree og fortelle deg de utrolige historiene om mot og offer.

Det siste stanset på vår omvisning er en der du får slippe til på egen hånd. 9/11 Museum er et svært godt kuratert sted, med gjenstander berget fra hendelsen på utstilling, ved siden av talløse personlige historier. Det er et svært rørende besøk, som er best å ta inn over seg i sitt eget tempo, i stillhet. Vi har dog fortsatt igjen et siste frynsegode – vi har forhåndsreservert din museumsbillett, så di kan hoppe over lange køer og få øyeblikkelig adgang. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, vil din e-billett bli sendt rett til din e-post, bare skriv den ut og ta den med deg på turen din, 

Hvor begynner turen?
Turen starter utenfor St. Peter's Church i krysset mellom Barclay og Chruch Street. Vennligst møt opp 15 minutter før turen begynner. 

Hvor slutter turen?
Turen slutter ved 9/11 Memorial Museum der du får fortsette på egen hånd. 9/11 Memorial Museum er ikke guidet og har inngang klokken 17.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 2 timer + tiden du tilbringer på 9/11 Museum. 

Hvor lenge vil jeg trenge på å utforske 9/11 Museum?
Et gjennomsnittlig besøk varer i omtrent 2 timer.

Viktig informasjon

- Vennligst merk at du vil trenge å passere gjennom flyplass-aktig sikkerhetskontroll for å komme inn på9/11 Memorial Museum. 
- St Paul's Chapel er stengt på tirsdager og torsdager for renovasjon i lang tid fremover, og kan også komme til å være stengt på andre dager. På dager når St. Paul's Chapel er stengt, vil vi ha omvisning rundt, og erstatte besøket innendørs, med andre steder som har relevans til hendelsene fra 9/11, men ikke normalt dekkes av turen.

Billettkategorier

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom alderen 4 og 12. Barn under 4 år kan være med gratis i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Juni - September: Daglig klokken 08:30 om morgenen Oktober: Mandag, onsdag, fredag, lørdag, søndag, klokken 09:00 om morgenen

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 2 timer

Veibeskrivelse

9/11-omvisning over minnesmerker med guide

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine