New York På En Dag

New York På En Dag

Pris fra 1364 kr

Nyt en unik vandretur til de mest populære landemerkene i NYC! Utforsk finansdistriktet og 9/11-minnesmerket, cruise forbi Frihetsgudinnen og Brooklyn Bridge, trask rundt i Greenwich Village, besøk Chelsea Market og High Line, og sist, men ikke minst, hopp over køen til Empire State Building. 

Høydepunkter:
- Se alle de mest ikoniske landemerkene i NYC på en enkelt dag 
- Hopp over de lange køene til Empire State Building 
- Vink til Frihetsgudinnen fra et skip i New York Harbor
- Gå rundt i gatetene i New York som en av de lokale
- Dra nytte av stans ved High Line & Greenwich Village
- Ha en lunsj i Chelsea Market (ikke inkludert)
- Utforsk finansdistriktet og Wall Street
- Besøk minnesmerket for 9/11 og se de vakre bassengene 
- Nyt en liten gruppe på maksimum 20 personer

Se alle høydepunktene av NYC på en dag
Turen begynner på en dyster, men samtidig oppløftende måte ved minnesmerket for 9/11 og One World Trade Center, der du får lære om en mørk time i historien til New York City, men også hvordan byen har blitt bygget opp igjen og kommet tilbake enda sterkere. Deretter bærer det videre til finansdistriktet for å besøke Wall Street mens din guide forteller deg om livet på New York-børsen.

Deretter går du videre til Battery Park for å ta din New York Water Taxi til et cruise i havnen. Dette er, rett og slett, den beste måten å se Brooklyn Bridge og Frihetsgudinnen på nært hold mens du lytter til de fantastiske historiene bak konstruksjonen.

Tilbake på land er det på tide med en tur til en av de mest populære nabolagene i NYC: Greenwich Village. Stopp ved velkjente steder som Carries hus fra ‘Sex and the City’, utforsk hippe Meatpacking District, og stans endelig for lunsj ved mat-paradiset Chelsea Market (ikke inkludert, så det du spiser er ditt valg: din guide vil gi deg anbefalinger).

Neste er favorittstedet å henge ut i NYC – the High Line. Spaser langs denne vakre, opphevede parken for et lokalt blikk på NYC, vi øpver at det ikke er noe bedre sted å se på folk og fe.

Stigende ned på 34th street, vil du finne deg selv nær byens mest berømte skyskraper: Empire State Building. Med forhånds-reserverte prioriterte pass, hopper du over mesteparten av køen her, og stiger opp til observasjons-dekket i svimlende 86. etasje. Du får nyte denne delen av vår tur alene (din guide kommer til å forlate deg ved inngangen til Empire State Building) slik at du kan tilbringe så mye tid du ønsker på å se ut over byen.

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, blir din e-billett sendt rett til din e-post. Bare skriv den ut og ta den med deg på turen. 

Hvor begynner turen?
Turen begynner foran St. Peters Catholic Church ved krysset mellom Barclay og Church Street. Vennligst møt opp 15 minutter før turen starter. 

Hvor slutter turen?
Turen slutter ved Empire State Building der du får fortsette på egen hånd. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 8 timer + den tiden du tilbringer i Empire State Building. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 4 og 12 år. Barn under 4 år kan være med gratis i følge med en betalende voksen.

 

Bestill billetter

Velg dato
New York På En Dag Info

New York På En Dag
Møt din guide foran St. Peter's Catholic Church ved krysset mellom Barclay Street og Church Street.

Info

New York På En Dag
Turen har avganger tirsdager, torsdager og lørdager klokken 10 om morgenen.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Nærmeste T-banestasjon er Chambers Street.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv