The RIDE

The RIDE

Pris fra 486 kr

The RIDE er den hotteste måten å oppleve New York. The RIDE er en kombinasjon av sightseeing, show & underholdning. The RIDE er en fantastisk opplevelse i New York. 

The RIDE er en unik oplevelse, som består av teater og en opplsukende tur i byen. Se spetakulære oppvisninger og klassiske New York City-attraksjoner fra vår teknologisk avanserte teaterbuss. Opplev det beste av New York. 

The RIDE bruker New York City og byens velkjente landemerker som bakgrunn for en teateropplevelse, som visker vekk grensene mellom tur og forestilling. Byen blir til en scene, og snart enser du ikke lenger hvor gaten ender og showet begynner! 

The RIDE gir deg plasser på første rekke til gatene i New York i en overdådig buss, som er utstyrt med det beste utstyret innenfor lyd og bilde, inklusiv 40 plasma TVer og over 3000 LED lys.

Mens bussen kjører gjennom byen blir skuespillerne våre, som også er indfødte New Yorkere en del av The RIDE, og de viser deg en helt ny side av New York.

Uansett om du er ny i byen eller har bodd her hele livet ditt er dette noe for enhver. 

Viktig informasjon:
- Umiddelbart etter bestillingen din er gjennomført mottar du en e-billet per e-post. Skriv ut denne og ta den med på turen. 
- The RIDE kjører normalt ca. hver 2. time mellom kl 12:00 eller 14:00 og 19:00 eller 21:00. Men i lavsesongen kan The RIDE kjøre med færre intervaller samt være lukket på enkelte dager.
- The RIDE starter på hjørnet av 42nd og 8th Avenue foran Chevy's Restaurant, og slutter samme sted. 
- The RIDE varer 1 timer og 15 minutter. 
- The RIDE er tillat for barn fra 6 år og opp, men merk vennligst at noe innhold kan være upassende for et yngre publikum.
- Det er ikke tillat å medbringe mat- eller drikkevarer på The RIDE. 

 

Bestill billetter

Velg dato
The RIDE Info

The RIDE
THE RIDE starter på hjørnet av 42nd and 8th Ave foran Chevy's Restaurant, og slutter på samme sted. 
259 W 42nd St
New York, NY 10036

Info

The RIDE
Sjekk kalenderen for avgangstider.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta metroen til 42nd St. Port Authority station

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til varekurv