Turer til Brooklyn

Opplev Brooklyn - en av New Yorks hotteste nabolag. Ta en tur i det trendy Brooklyn-området DUMBO, gå over ikoniske Brooklyn Bridge eller prøv en oppløftende gospel-tur.

Turer til Brooklyn
 
Brygget i Brooklyn

Brygget i Brooklyn

Bli med på vår fantastiske Brygget i Brooklyn Tur! Det er en må-prøve for noen øl-lover! Skål deg gjennom fortidens og nåtidens ølbrygging i Brooklyn. Bestill nå!

Fra 815 kr
Øl-tur gjennom NYC

Øl-tur gjennom NYC

Bli med til trendy Williamsburg på pubcrawl med en hensikt. Vi tar deg med til våre favoritt håndverket øl barer og øl butikker hvor du vil smake de forskjellige trakter og lære om de lokale bedriftene. Bestill din tur her!

Fra 815 kr
Mattur i Brooklyn 

Mattur i Brooklyn 

Besøk det beste matområdet i New Yorks Brooklyn. På denne turen besøker du mange spennende butikker og restauranter i et nabolag ulikt nesten alle andre i Amerika. Bestill din plass på matturen i Brooklyn her! Kom sulten!

Fra 724 kr
Hiphop-tur i Brooklyn

Hiphop-tur i Brooklyn

Brooklyn har uten tvil spilt en vital rolle i hiphop-kulturen og på denne turen tar vi deg med til de områdene av Brooklyn som du aldri har sett før, krydret med fakta og sinnsyke fortellinger fra kjendisværtene dine. Bestill her!

Fra 550 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv