Turer til Brooklyn

Opplev Brooklyn - en av New Yorks hotteste nabolag. Ta en tur i det trendy Brooklyn-området DUMBO, gå over ikoniske Brooklyn Bridge eller prøv en oppløftende gospel-tur.

Turer til Brooklyn
 
Brooklyn Bridge & DUMBO-tur

Brooklyn Bridge & DUMBO-tur

Dra på en scenisk gåtur over ikonsike Brooklyn Bridge, som forener Manhattan med Brooklyn, og utforsk DUMBO, det trendy Brooklyn-nabolaget på den andre siden av broa. Bestill turen din her!

Fra 310 kr
NYC Gospel: Guidet gåtur

NYC Gospel: Guidet gåtur

Bli med på en inspirerende reise gjennom gospels historie på NYC Gospel: Guidet gåtur. På denne unike NYC-turen får du - til den vakre, oppløftende lyden av et verdensberømt NYC gospelkor - lære om historien til amerikansk gospelmusikk og se flotte boliger og kirker i Brooklyn Heights. Bestill din gospel-tur her!

Fra 398 kr
Brygget i Brooklyn

Brygget i Brooklyn

Bli med på vår fantastiske Brygget i Brooklyn Tur! Det er en må-prøve for noen øl-lover! Skål deg gjennom fortidens og nåtidens ølbrygging i Brooklyn. Bestill nå!

Fra 725 kr
Ølsmakning i Williamsburg 

Ølsmakning i Williamsburg 

Bli med til trendy Williamsburg på pubcrawl med en hensikt. Vi tar deg med til våre favoritt håndverket øl barer og øl butikker hvor du vil smake de forskjellige trakter og lære om de lokale bedriftene. Bestill din tur her!

Fra 654 kr
Mattur i Brooklyn 

Mattur i Brooklyn 

Besøk det beste matområdet i New Yorks Brooklyn. På denne turen besøker du mange spennende butikker og restauranter i et nabolag ulikt nesten alle andre i Amerika. Bestill din plass på matturen i Brooklyn her! Kom sulten!

Fra 610 kr
Brooklyn Pizza-tur

Brooklyn Pizza-tur

Denne turen handler om pizza... og Brooklyn! De to går hånd i hånd. Du får smake noen av den aller beste pizzaen i New York City. Fra prisvinnende, napolitansk pizza på Grimaldi under Brooklyn Bridge til legendariske siciliansk pizza på L&B Spumoni Gardens i Bensonhurst. Få din bit av Brooklyn - bestill nå!

Fra 725 kr
Tur i Brooklyns nabolag

Tur i Brooklyns nabolag

Besøk berømte Brooklyn, landemerker og berømte steder fra film som ikke dekkes av våre andre turer. Du får blant annet oppleve Brooklyn Heights, The Promenade, Plymouth Church of the Pilgrims, Grand Army Plaza, Park Slope, Green-Wood Cemetery, Ebbett's Field hvor Brooklyn Dodgers en gang spilte m.m. Turen inkluderer en deilig lunsj! Bestill her!

Fra 734 kr
Julelystur

Julelystur

Glem Rockefeller Center! Hvis du ønsker å se ekte julelys, kom til Brooklyn. Vår Julelystur tar for seg de festlige hjemmene i Dyker Heights, den italiensk-amerikanske delen av Brooklyn gjort berømt i PBS dokumentaren "Dyker Lights", vist på TLC "Crazy Christmas Lights" og mye mer! Bestill din tur her!

Fra 513 kr
Hiphop-tur i Brooklyn

Hiphop-tur i Brooklyn

Brooklyn har uten tvil spilt en vital rolle i hiphop-kulturen og på denne turen tar vi deg med til de områdene av Brooklyn som du aldri har sett før, krydret med fakta og sinnsyke fortellinger fra kjendisværtene dine. Bestill her!

Fra 530 kr
Brooklyn Sjokolade Omvisning

Brooklyn Sjokolade Omvisning

Dette er den ultimate omvisningen for sjokoladeelskere! Prøv noen av de mest velsmakende tradisjonelle- og håndverks-sjokoladene hvor som helst i verden, men enda bedre fordi de er lagd og stammer fra Brooklyn! Ikke mist sjansen til denne herlige omviningen, bestill din plass hjemmefra!

Fra 469 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til varekurv