Turer til Bronx

Opplev The Bronx - et av New Yorks hotteste nabolag. Lær om områdets fascinerende historie fra de første innvandrermiljøene via nedgangstidene, og fram til den kulturelle og sosiale fornyelsen som har gjort The Bronx til det den er i dag.

Turer til Bronx
 
The Bronx Renaissance: Guidet gåtur

The Bronx Renaissance: Guidet gåtur

Bli med på en morsom og interessant tur til det kulturelle hjørnet South Bronx, kjent for sin kunst, kultur og levende historie. Har du ikke opplevd The Bronx, har du heller ikke opplevd New York. Bestill billetter din din tur til The Bronx her!

Fra 320 kr
The Bronx' Little Italy-tur

The Bronx' Little Italy-tur

På The Bronx' Little Italy-tur får du utforske det spennende området mellom Belmont og Arthur Avenue i The Bronx. Et område kjent for sitt utrolige kjøkken. Lær om områdets innvandringshistorie og prøv noen kulinariske godbiter i Bronx' Little Italy. Bestill her!

Fra 320 kr
Tur til hiphop'ens fødested

Tur til hiphop'ens fødested

5.0
(1)

Opplev Harlem og gjennom 'Boogie Down' Bronx, hvor du får se noen av de viktigste stedene i hiphop'ens historie. Opplev hemmelige kampsteder, historiske klubber og scener fra noen av tidenes mest kjente musikkvideoer og filmlokasjoner. Bestill din hiphop-tur her!

Fra 685 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn