Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om NewYorkBilletter.no

NewYorkBilletter.no er et svenskeid selskap med kontorer i Sverige, København, Barcelona og et kundesenter i London. NewYorkBilletters visjon er å hjelpe alle interesserte med å få informasjon og billetter til attraksjoner, hendelser, sightseeing og middagsarrangementer i New York på en rask, sikker og smart måte. Takket være våre lokale avtaler og forbindelser kan vi alltid tilby sammenlignbare priser, også til hendelser som kan være utsolgt lokalt i New York. Som vår klient garanterer vi at du kan kjøpe dine billetter trygt i et sikkert miljø og at vi vil gjøre vårt beste for å gjøre ditt opphold i New York akkurat så fantastisk som du har drømt om.

En forretningsidé drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak NewYorkBilletter.no, Marcus Moeschlin, har selv et lidenskapelig forhold til arrangementer av alle slag. Allerede som 18 åring arrangerte han reiser til rockekonserter i Sverige. Tre år senere, i 1985, arbeidet Marcus med Cornelis Vreeswijks siste turné og plate. Siden har han hatt en lang og spennende karriere. En karriere som alltid har hatt fokus på å kunne tilby gode arrangementer og internasjonale opplevelser til overkommelige priser, ikke minst under Marcus' tid som eier av Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm. Marcus er også en av digitalpionerene innenfor arrangementsverdenen, ettersom han så tidlig som i 1990 var med til å skape Global Tickets, et unikt nettverk, hvor 22 land kjøpte og solgte internasjonale arrangementsbilletter elektronisk seg imellom. Dette skjedde på et tidspunkt hvor konkurrentene fortsatt benyttet seg av faks, teleks og telefon. For dette pionerarbeidet fikk nettverket i 1992 den britiske prisen "Queen´s Award" for beste eksportidé.

På det danske kontoret i København sitter Kim Harbers og Lene Aagesen. Kim og Lene har akkurat som Marcus en utrolig lidenskap for alle slags arrangementer rundt om i verden, med hovedvekt på musikaler og fotball.
Kims karriere innenfor billettsalg til internasjonale arrangementer startet i 1996, da Kim ble ansatt hos ARTE Udland, en av virksomhetene som var med i Global Tickets nettverk. Kim fungerte i mange år som landsansvarlig i Danmark, og som leder for de nordiske landene. Kims funksjon og ansvarsområde hos Ticmate er å skape og pleie kontaktene mellom Ticmate og de internasjonale spillestedene samt de utenlandske agentene Ticmate bruker, slik at vi alltid har de beste de beste billettene til internasjonale arrangementer rundt om i verden. Kim er også landansvarøog for Ticmates danske internettsider.
Lene Aagesen var den første ansatte i ARTE utland, da denne internasjonale billettformidleren startet opp for mer enn 30 år siden! Hun var altså den første i Danmark som drev med salg av billetter til arrangementer i utlandet og helt siden den gang har hun arbeidet innen samme bransje. Lenes kunnskap om salg av billetter til internasjonale arrangementer er helt unik, og hun er uten sammenligning den person i Danmark som vet mest om salg av billetter til dansker som ønsker en opplevelse på reisen sin, enten det er fotball, musikaler, sport eller annet.
Der er altså mange års erfaring bak Ticmate, med kontor i både Sverige og Danmark, og dette gjør Ticmate til en lokal virksomhet med globalt nettverk og ambisjoner.

NewYorkBilletter.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskap Ticmate har bare eksistert siden 2006, men med faktisk fremgang hvert år siden starten. Ticmates visjon er å være den ledende aktøren i Europa for billettsalg til internasjonale hendelser av alle typer og hendelsesreiser av alle typer. Som en del av denne strategien lanserte Ticmate sin første musicalside; LondonMusikaler.se. I dag kan du finne LondonMusikaler.se på 10 forskjellige språk i mer enn ti land, inkludert LondonMusikaler.no i Norge. Visjonen for NewYorkBilletter.no er at det også skal være tilgjengelig på mer enn 15 språk og få lokale kunder i mer enn 40 land. I 2009/12 lanserte Ticmate også sider med salg av fotballbilletter i Storbritannia og Spania, inkludert. LondonFotball.no, BarcelonaFotball.no og MadridFotball.no og de veldig populære sidene ParisBilletter.no og ParisBilletter som i likhet med NewYorkBilletter.no selger billetter til attraksjoner, sightseeing, hendelser og transport i London og Paris.

NYHETER! NewYorkMusikaler.noMusikaler på Broadway i New York! Få informasjon og bestill gode billetter til musikaler og teater på Broadway i New York.

I styret finner du, i tillegg til VD Marcus Moeschlin Ole Oftedal, og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring både innen selskapsstyring og i mange styrer innen handel, reise og media.