Guggenheim: Slipp køen

4.0 (2)

Guggenheim-museet er New Yorks viktigste galleri, kjent for den moderne kunstsamlingen i verdensklasse. Kjøp inngangsbilletten hjemmefra og slipp køen til det populære museet.

Høydepunkter

Hopp over køene til det berømte Guggenheim-museet
- Fordyp deg i dette moderne kunstpalasset
- Beundre den verdensledende samlingen av store internasjonale kunstnere
- Se bygningen som er et kunstverk i seg selv
- Se verk av Cézanne, Picasso, Kandinsky, Monet, og fler

Hva kan jeg forvente?

Guggenheim-museet
Solomon R. Guggenheim museet (vanligvis forkortet til 'The Guggenheim') trenger oftest ikke noen introduksjon. Frank Lloyd Wrights futuristiske bikube er et arkitektonisk landemerke, og interiøret huser en verdensberømt samling av moderne kunst, som feirer det 20. århundre og framover.

Guggenheim-museet åpnet for publikum i 1959 og endret verden innen moderne kunst. Designen er fortsatt like banebrytende som på 50-tallet, med sin elegante spiralformede rampe som strekker seg inn i det spektakulære kuppelformede taket.

Utstillingene oppdateres ofte og viser et bredt spekter av verk fra spennende nye kunstnere og kulturelle tungvektere. Med gratis guidede turer, nedlastbare lydguider og interaktive mobilapper, er det den perfekte moderne opplevelsen - et sted kunst- og arkitekturelskere må se. Også for de som ønsker å gjenoppleve starten av filmen Men In Black.
 
 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer det en e-post med billetter. Du kan vise disse fra mobiletelefonen.

Viktig informasjon

Viktig informasjon:
- Ryggsekker, kofferter og paraplyer må forvares i garderoben. Bagasje over 40x40cm er ikke tillatt og kan ikke sjekkes inn.
- På grunn av utbytte i utstillinger, kan noen gallerier være stengt, og i perioder er det ikke adgang til spiralrampen.
- Art in the Round guidende rundturer holdes av svært kunnskapsrike Guggenheim-lærere klokken 14 alle dager museet er åpent. Rundturen er gratis med inngangsbillett, ingen reservasjon kreves.

Billettkategorier

Voksen (12+)
Barn (0-11): Gratis

Åpningstider

Daglig 10:00-17:30. Tirsdag åpent til 20:00.

Bestill
Fra kr 387

tor, 20 jun 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp kø

Hva er inkludert i prisen?

- Slipp køen-adgang til Guggenheim-museet
- Adgang til den permanente samlingen
- Adgang til midlertidige utstillinger (om det finnes)

Veibeskrivelse

Guggenheim: Slipp køen

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine