Bestill billetter til Flyplass Transport

Flyplass Transport

Her kan du bestille flyplasstransport mellom Manhattan og New Yorks 3 flyplasser JFK Airport, La Guardia Airport og Newark Airport! Vi tilbyr enveis- eller returbilletter, så du er sikker på å reise trygt og sikkert mellom flyplassen og hotellet ditt!

Flyplass Transport
 
JFK Flyplasstransport

JFK Flyplasstransport

Bestill et sete i en av våre minivans som tar deg fra John F. Kennedy Airport til din destinasjon på Manhattan i New York City. Vår felles transfer er enkel å bruke og ofte billigere enn å ta en taxi.

Fra 195 kr
Privat flyplasstransfer JFK

Privat flyplasstransfer JFK

4.0
(1)

Reis fra JFK flyplassen til hotellet på Manhattan - enkelt og problemfritt. Våre private flyplasstransfer tilbyr deg god komfort og tar deg med rett til hotellet - og tilbake igjen. Bestill din transfer her!

Fra 1154 kr
LaGuardia Flyplasstransport New York

LaGuardia Flyplasstransport New York

Unngå dyre drosjer eller komplisert offentlig transport. Bestill transfer fra LaGuardia Airport og kom deg til hotellet på Manhattan på komfortabelt vis.

Fra 174 kr
Privat flyplasstransfer LGA

Privat flyplasstransfer LGA

La oss hente deg på LaGuardia Airport og ta deg med til hotellet ditt på Manhattan. Reis med din egen private sjåfør, len deg tilbake og nyt turen gjennom New York City. Forhåndsbestill transfer fra flyplassen her!

Fra 925 kr
Newark Flyplasstransport New York

Newark Flyplasstransport New York

3.5
(2)

Unngå å stresse med offentlig transport eller å kapre en ledig taxi - bestill transport til og fra Newark Airport, og reis til hotellet uten problemer. Vår billige flyplasstransfer tar deg fra flyplassen til hotellet på Manhattan.

Fra 190 kr
Privat flyplasstransfer Newark

Privat flyplasstransfer Newark

Bli plukket opp av din egen private sjåfør på Newark flyplass som kjører deg til hotellet ditt på Manhattan. Ikke kast bort dyrebare New York-minutter på offentlig transport. Bestill din private flyplasstransfer her og reis til hotellet med stil.

Fra 1218 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv