Frihetsgudinnen, Ellis Island, & 9/11 Memorial Tur

Frihetsgudinnen, Ellis Island, & 9/11 Memorial Tur

Pris fra 1053 kr

Se de to viktigste attraksjonene i New York City i løpet av en dag full av opplevelser på denne fantastiske pakketuren. Vi har tatt hånd om alle detaljene – fra organisering av billetter for fergen til Liberty Island, til spesiell tilgang til Frihetsgudinnen og forhåndsreserverte billetter til  9/11 Memorial Museum – så du trenger ikke uro deg om noe som helst!


Høydepunkter:
- Gled deg over en omfattende guidet tur gjennom nedre Manhattan
- Få to turer for en og spar
- Besøk Frihetsgudinnen på Liberty Island
- Få spesiell tilgang til statuens sokkel* og få en bedre utsikt
- Nyt en guidet tur til Ellis Island Immigration Center
- Få en mer personlig opplevelse av 9/11
- Dra nytte av n lokal ledet tur til Ground Zero
- Opplev 9/11 Memorial Museum på egen hånd
- Bli med i en turgruppe på maksimum 20 mennesker

Opplev det beste av nedre Manhattan
Besøk to av de mest travle attraksjonene i New York City: Frihetsgudinnen og 9/11 Memorial. 

Turen begynner tidlig ved Battery Park. Med prioritert påstigning vil du være en av de første menneskene til å stige om bord en av de første båtene til Liberty Island. Så snart forankring skjer, leder guiden din deg på en tur gjennom øya og videre til Frihetsgudinnen. I løpet av din guidede tur får du nyte spesiell tilgang til statuens sokkel, som tillater deg å komme nærmere statuen enn vanlige besøkende. 

Tilbake om bord på fergen går det videre en kort tur til Ellis Island. Din guide vil føre deg gjennom de fantastiske synene på Ellis Island Museum, og besvarer ethvert spørsmål du kan ha. Dette er der den første delen av turen din slutter, og med 2-2 1/2 time før neste etappe av din nedre Manhattan-reise, har du rikelig med tid til overs.

Hopp på fergen tilbake til Battery Park (inkludert i prisen) og finn litt lunsj på veien til møtestedet for vår ettermiddags-aktivitet som runder av en hel 9/11-tur.

Gjennom dine turer vil du få følge av guider som er eksperter på lokale forhold, som forteller deg fascinerende beretninger bak disse landemerkene, og fyller ut med historier og detaljer som du ikke får fra plakater eller audio-guider. 

Vi starter ikke ved selve 9/11 Memorialen, men ved St. Paul’s Chapel. Dette er der folk samlet seg etter angrepet for å vente på nyheter om sine nærmeste, for å sørge, be, og tilby støtte. Veggene her er fortsatt dekket av rørende håndlagde gjenstander, og minner besøkende om at 9/11 ikke bare var en stor global og politisk hendelse, men også en rørende personlig tragedie for tusener av New Yorkere.

Siste sted på turen, 9/11 Memorial Museum, er vakkert tilrettelagt og formidlet, med gjenstander reddet fra angrepet og opprivende beretninger. Vi har funnet ut at det er best å besøke på egen hånd, siden utstillingene kan være følelsesmessig sterke, men vi har en avskjedsgave. Vi har forhåndsreservert dine billetter slik at du ikke trenger å kaste bort tid på å vente i kø her.

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullført, blir din e-billett sendt rett til din e-post, bare skriv den ut og ta med deg på turen. 

Hvor starter turen?
Turen begynner ved Pier A Harbor House ved Battery Park. Vennligst vær der 15 minutter før turen begynner. 

Hvor slutter turen?
Turen slutter ved 9/11 Memorial Museum. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i rundt 8 1/2 time.  

Er det en kleskode?
Det er ingen offisiell kleskode ved 9/11 Memorial Museum, men vennligst kle deg respektabelt. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom alderen 4 - 12 år. Barn under 4 år er gratis når de er i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- *Vennligst vær klar over at tilgang til Frihetsgudinnens sokkel krever en klatring på 215 trinn, uten tilgang til heis. Vennligst merk at turen ikke inkluderer noe besøk til kronen av Frihetsgudinnen, på grunn av sikkerhet iverksatt av National Park Services, som ivaretar Frihetsgudinnen.

 

Bestill billetter

Velg dato
Frihetsgudinnen, Ellis Island, & 9/11 Memorial Tur Info

Frihetsgudinnen, Ellis Island, & 9/11 Memorial Tur
Møt din guide foran inngangen til Pier A Harbor House, 22 Battery Place, i Battery Park, til høyre for fergen til Frihetsgudinnen og Castle Clinton.

Info

Frihetsgudinnen, Ellis Island, & 9/11 Memorial Tur
Turen har daglig avgang klokken 9 om morgenen.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Den nærmeste T-banen er Bowling Green.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv