Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til New York

Velkommen til Newyorkbilletter.no, siden for deg som leter etter billetter til attraksjoner, begivenheter og sightseeing i New York. Her kan du enkelt, raskt og sikkert kjøpe billetter til en helikoptertur over Manhattan, et besøk til Frihetsgudinnen, Ellis Island eller Empire State Building. Nyt ekte gospel i Harlem, se steder fra favorittfilmene dine i New York, bli med jentene fra "Sex og singelliv" ut på byen, eller hva med et cruise nedover Hudson-elva?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Eksklusiv Disney på Broadway Tur

Fra kr 737

Bli med våre Broadway Insiders på en guidet vandretur, deretter en spesiell tur til New Amsterdam Theatre, besøk hos Disneys Prop Studio for å komme nær originale rekvisitter, kostymer og gjenstander fra settene som brakte en verden av Disney Theatrical til liv.

Høydepunkter

- Gled deg over en to-timers guidet tur til det beste av Broadway
- Oppdag magien til Broadway produksjoner 
- Få en spesiell guidet tur til Disneys landemerke, New Amsterdam Theatre
- Besøk til New Amsterdam Theatres Kostyme & Props Studio
- Sikre deg at du ikke går glipp av ord fra audio-høretelefonene dine. 

Hva kan jeg forvente?

Gled deg over en tur innenfor Broadway Disney
Tilbring en hel time med de interne historikere, der du lærer om historien til den fantastiske bygningen. Du får ha stedet for deg selv, så du kan besøke første etasje og balkong-nivåer, beundre den enorme scenen mens din guide beskriver hva som skjer i skapingen og fremførelsen av en Broadway produksjon som Skjønnheten og Udyret, Mary Poppins, Aladdin og Løvenes Konge. Du får høre historier om hva som skjer bak scenen og lære om overtroen utøvere ved Broadway holder så sterkt på — inkludert noen spøkelses-historier. 

Høydeepunktet til opplevelsen er i andre del av din tur til New Amsterdam. Du får besøke rekvisitt-studioet, der du kan finne skatter aldri fortalt før, bli nær og personlig med originale rekvisitter, kostymer og gjenstander fra settene til mange av dine favoritt-musikaler fra Disney på Broadway.

Mens vi tilbringer mye tid på Disney-elementet av vår tur (du får høre audio-opptak fra forestillinger og lære mye moro Disney-trivia), stopper vi ikke bare der: Dette er en skikkelig Broadway-tur.

For å sikre at du får et fullstendig bilde av Broadway og at du har så mye kontekst som mulig når du besøker New Amsterdam, tar du en guidet tur til Broadway før du besøker, med stans ved landemerke-teatre der legendariske forestillinger trakk store tilskuermengder og global oppmerksomhet. 

Du får også oppdage den usannsynlige opprinnelsen til  Times Square og høre beretninger fra teateristriktet i NYC om reiser fra fattigdom til rikdom (og hvordan Disney ble instrumentell i å forandre skjebnen til et notorisk rødt lys-distrikt). 

Med din Broadway Insider guide, får du se de mest populære stedene for skuespillere å mingle, og identifisere de viktigste teatrene — både i historisk perspektiv og fra et teater- og musikal-synspunkt. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Kort tid etter at din bestilling er fullstendig, blir din e-billett sendt rett til din e-post, bare ta en utskrift og ta den med deg på turen din. 

Hvor begynner turen?
Turen begynner foran George M. Cohan-statuen ved West 46th Street mellom Broadway og 7th Avenue. Vennligst vær der 15 minutter før turen begynner. 

Hvor slutter turen?
Turen slutter ved New Amsterdam Theatre. Noen ganger kan turen ende innen gangavstand fra teateret.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 2 timer.

Viktig informasjon

- På grunn av pågående konstruksjon og forberedelser av New Amsterdam Theatre i forbindelse med premieren av Frost på Broadway, fra november 2016 og gjennom januar 2017, vil tilgang til kostymerommet bli erstattet av en faktisk opplevelse bak scenen. Området bak scenen ved Broadway-teatre har vært umulig å komme inn på for ordinære turer i mange tiår, og har vært stengt for publikum i nesten et århundre. Mellom januar 2017 og juli i 2018 blir tilgang til kostymer og rekvisitter gjenopprettet av en mobil vogn bragt inn i orkesterseksjonen av teateret.

Billettkategorier

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 4 og 12 år gamle. Barn under 4 år gamle er gratis i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Turen har avgang mandager, fredager og lørdager klokken 10 om morgenen.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Varighet: 2 timer

Veibeskrivelse

Eksklusiv Disney på Broadway Tur

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine