Madison Square Garden: Guidet rundtur

Madison Square Garden kan godt være stedet der favorittalbumet ditt ble spilt inn eller favorittutøveren din skapte historie. Nå har du sjansen til å gjøre et besøk bak kulissene, og få se hvordan arenaen fungerer. Guiden kommer tl ål fortelle deg om kveldene historien ble skapt på MSG - enten på konserter, på Knicks-kamper eller noe annet!

Høydepunkter

- Få adgang til Madison Square Garden
- Gå bak kulissene til arenaen
- Lær om arenaens historie
- Nyt en guidet rundtur på enten engelsk eller spansk

Hva kan jeg forvente?

I 1962 sang Marilyn Monroe "Happy Birthday" til president John F. Kennedy fra Madison Square Garden. I 1971 gikk bokserne Muhammad Ali og Joe Frazier i ringen og kjempet en historisk kamp. Kjærlighet, krig, sang og sport,  denne scenen har sett alt.

Selv om du anser at du er godt kjent med MSG, lover vi at det er mer å lære på en offisiell rundtur. Ekspertguiden viser eksklusive deler The Garden bak kulissene. I tillegg får du kjenne spenningen ved å delta på et Garden-arrangement takket være innovativ virtual reality-teknologi.

Arenaen er det offisielle hjemmet til New York Knicks og New York Rangers. Det er også  her profesjonell boksing, college basketball og mange andre sportsbegivenheter skjer. Ikke minst er det her mange av de store musikkhendelsene har utspilt seg. Elvis Presley, John Lennon, Rolling Stones, Stevie Wonder, The Who, Madonna og Bruce Springsteen er bare noen få på listen. Noen av musikkens mest ikoniske øyeblikk skjedde her. Madison Square Garden var der Frank Sinatra holdt sin "Main Event" -konsert og hvor flere veldedighetskonserter har slått rekorder.

Med så mye som skjer inne i Madison Square Garden, er det alltid et overraskelsesmoment på rundturen. Kommer du til en ishall eller ikke? En scene som bygges? En generalprøve? Det er det bare en måte å finne ut av!

Hvordan fungerer det?

Etter at bestillingen er fullført kommer billetten på e-post innen 48 timer. Bare skriv den ut og ta den med på rundturen eller vis billetten på telefonen.

Billettkategorier

Senior (62+)
Voksen (13-61)
Barn (0-12)

Bestill
Fra kr 320

man, 27 mai 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Live guide

Varighet: 1 timer 15 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Inngang til Madison Square Garden.
- En guidet rundtur på enten engelsk eller spansk.
- En liten overraskelse.

Veibeskrivelse

Madison Square Garden: Guidet rundtur

Adresse
4 Pennsylvania Plaza New York, NY 10001

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine