-20%
Madame Tussauds New York

4.2 (10)

Få tilgang til det verdensberømte voksmuseet, Madame Tussauds, i New York! Her kan du spille i favoritt Broadway-musikalene dine som for eksempel Cats og Phantom of the Opera! Med forhåndsbestilte billetter får du tilgang til alle utstillinger, hvor du kan knipse bilder med favorittkjendisene dine!
 

Spar 20% på billettene ved å bestille gjennom oss!* 

Høydepunkter

- Besøk Madame Tussauds i New York
- Nyt fleksible billetter - gyldig en måned
- Bli en stjerne - spill i kjente Broadway-show
- Få adgang til alle utstillinger
- Se de over 100 naturtro voksfigurer
- Velg mellom tre forskjellige billettyper.

Hva kan jeg forvente?

I en by med millioner av ting å se og gjøre er besøket i New York ikke komplett før du har opplevd det verdensberømte Madame Tussauds. Et sted der du kan knipse bilder med over 100 verdens mest fascinerende historiske, politiske og ikoniske figurer i vår tid.

En ny opplevelse er at du kan gå gjennom speil labyrinten når du blir feid inn i alle musikalene til Andrew Lloyd Webber. Gå inn på scenen og opptre med Grizabella fra Cats, syng med Phantom of the Opera og delta i mange flere minnesverdige scener fra de beste Boradway-showene og musikalene!

Du finner også mye mer som handler om essensen i New York City. Stå ved siden av Marilyn Monroe i en klassisk New York-scene, ring i klokka på børsen og reflekter over fortiden ved 9/11 Memorial. Ta en spasertur gjennom Central Park, sett deg bak rattet i en ekte NYC-drosje og ta mulighet til et bilde inne i kronen til Frihetsgudinnen.

Det er tre forskjellige billettalternativer, som du kan velge mellom: En adgangsbillett, +1 og +2. Med +1 og +2 får du ekstra opplevelser inkludert Marvel SuperHeroes 4D Cinema, som leverer fantastisk 3D-teknologi med det siste innen 4D spesialeffekter inkludert vind, snø, tåke, duft, digital surroundlyd og en spennende utvalg av filmer som begeistrer hele familien!
 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Rett etter at bestillingen er fullført kommer billettene på e-post. Skriv ut billetten og ta den med til Madame Tussauds New York.

For å få billettene dine hos Madame Tussauds, må du ha med en ID-kort med foto sammen med e-billetten din. Navnet på e-billetten må samsvare med navnet på IDen.

Hvor lenge er billettene gyldige?
Billettene dine er gyldige en måned fra datoen du valgte.

Viktig informasjon

*Sammenlignet med å kjøpe billetter ved inngangen.

Billettkategorier

Voksen
Barn (3-12)
Spedbarn (0-2): Gratis

Åpningstider

Hver dag 09:00 - 20:00.

Bestill
Fra kr 371

man, 27 mai 2024

Refunderbare billetter Refunderbare billetter
Refunderes opp til 48 timer før besøksdato. Et avbestillingsgebyr på opptil 20% pr. billett kan tilkomme.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Hva er inkludert i prisen?

Du kan velge mellom tre forskjellige billettalternativer:

Inngangsbilletten gir deg standard adgang via VIP inngangen med raskere inngang til attraksjonen. Du får tilgang til alle museets utstillinger og Madame Tussauds New York presents Broadway! Billetten er gyldig i en måned.

Inngangsbilett +1 tilbyr det samme som en vanlig inngangsbillett pluss adgang til Marvel 4D Cinema and Experience.

Inngangsbillett +2 tilbyr det samme som en vanlig inngangssbillett pluss adgang til Marvel 4D Cinema and Experience og til Mission: Undead - 7D Dark Ride Experience.
 

Veibeskrivelse

Madame Tussauds New York

Adresse
234 West 42nd Street, Between 7th and 8th Avenues , Times Square New York NY 10036

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine