Radio City Stage Door Tour

Nyt en guidet rundtur i det berømte Radio City Music Hall, hjemmet til de velkjente Rockettes. Hvis du elsker live underholdning, er dette det perfekte stoppet på New York-turen din.

Høydepunkter

- Besøk Radio City Music Hall
- Ta bilde med en ekte Radio City Rockette
- Oppdag den hemmelige Roxy Suite
- Se det store og fantastiske auditoriet
- Få en rundtur og lær masse av guiden

Hva kan jeg forvente?

Radio City Music Hall var opprinnelig sett som et sted for folket, et sted som skulle tilby underholdning av høy kvalitet til priser som allmennheten hadde råd til. Og faktisk har mer enn 300 millioner mennesker hatt glede av show, forestillinger og konserter på Radio City siden det åpnet i 1932. Det er det største teateret i verden og selve markisen spenner over et kvarter. Det finnes ikke liknende sted å se - eller vise - et show!

Radio City er USAs ledende sted for populære konserter og sceneshow, men den enorme skjermen gjør den spesielt godt egnet til filmpremierer. Siden 1933 har mer enn 700 filmer åpnet i Radio City Music Hall. På listen over disse filmene finner du den originale King Kong, White Christmas, Breakfast at Tiffany's, To Kill a Mockingbird, 101 dalmatinere og Løvenes konge. Utvalgte filmer har fremdeles premiere her!

På denne rundturen gjennom Radio City Music Hall, kommer du bak kulissene og lærer historien til dette fantastiske stedet! Oppdag art deco mesterverkene inne som for eksempel den imponerende foajeen. Gå inn i det fantastiske auditoriet og hør om den ikoniske Great Stage når du ser utover havet av seter. Du får til og med se på den hemmelige interiørleiligheten, kjent som Roxy Suite (er den oppkalt etter en av skaperne av Music Hall? Det finner du ut!)

For å toppe omvisningen får du møte en Radio City Rockette - sørg for å ta et flott bilde!
 

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post innen 48 timer etter bestilling. Ta med deg en printet kopi, eller vis billetten på mobiltelefonen.

Billettkategorier

Senior (62+)
Voksen (13-61)
Barn (0-12)
 

Bestill
Fra kr 287

man, 27 mai 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Live guide

Varighet: 1 timer 15 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Adgang til Radio City Music Hall.
- Møt en Radio City Rockette.
- Omvisning.

Veibeskrivelse

Radio City Stage Door Tour

Adresse
40 W 51st St New York, NY 10020

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine