Frihetsgudinnen-rundtur inklusive Ellis Island & Statue Pedestal

Frihetsgudinnen-rundtur inklusive Ellis Island & Statue Pedestal

Pris fra 789 kr

Møt NYCs mest berømte dame på nært hold på denne fantastiske State of Liberty Tour. Ta en tidlig ferje til Liberty Island og unngå folkemassene. Denne rundturen inkluderer en spesiell adgang til statuens pidestal.

Høydeunkter:
- Ta en tidlig ferje til Liberty Island
- Unngå folkmassene med en tidlig avgang
- Nyt av en guidet rundtur av Frihetsgudinnen
- Få tilgang til statuens pidestal
- Besøk Ellis Island Immigration Museum
- Få mer ut av besøket med hjelp av en erfaren guide på Ellis Island
- Gå trappene Stairs of Separation
- Hør på fortellinger om American Immigrant Wall of Honor
- Små grupper med maks 20 personer av gangen

Møt New Yorks mest berømte dame på nært hold
Rundturen starter med historisk bakgrund sammen med et besøk til områdene rundt Battery Park. Minnesmekene her får sjeldent den oppmerksomhet som de fortjener av turister som rusher videre ombord på ferjen. Du kommer til å få se noen av disse; Castle Clinton National Monument, Pier A Harbour House, American Merchant Mariner's Memorial, Sphere og New York Korean War Veteran's Memorial.

Det neste stoppet er Liberty Island, med prioritert boarding får vi de beste setene på ferjen, og siden vi drar så tidlig til Frihetsgudinnen kommer vi før folkemassene. Vel framme får du nyte av vakker utsikt over byen bak oss. Her kommer guiden til å lære deg litt om byens største ikoner. Frihetsgudinnen var en gave til USA fra Frankrike, men den var ikke så velkommen som man kan tro. Med en ekspert guide nære til hands kommer du til å få høre alt om kampen som fikk henne på føtter, og som gjorde stauten enda mer spesiell for befolkningen i New York.

Turen går videre til Ellis Island med ferjen der du får se fotavtrykkene til 12 millioner immigranter. Lære om den lange immigartionsprosessen disse menneskene måtte ta seg gjennom, gå opp trappene, Stairs of Separation, for å få en forståelse for de to øyenes veldig ulike navn - The Island of Hope (Håpets øy) og The Island of Tears (Tårenes øy). Sammen kommer vi til å utforske museets imponerende samling av interaktive utstillinger, og det finnes mulighet til å stille spørsmål til guiden.

Rundturen slutter på Ellis Island, så du kan bli lenger om du vill, eller ta ferjen tilbake med guiden.

Hvordan får jeg billettene?
Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer det billetter på e-post som du skriver ut og tar med til rundturen.

Hvor begynner rundturen?
Rundturen begynner ved Pier A Harbour House i Battery Park. Vennligst møt opp 15 minutter før start.

Hvor slutter rundturen?
Rundturen slutter på Ellis Island. Du kan velge å bli igjen på Ellis Island og dra tilbake når du selv ønsker, eller ta ferjen tilbake til Battery Park med guiden.

Hvor lang tid tar rundturen?
Rundturen tar 4 timer.

Finnes det barnebilletter?
Ja, det finnes barnebilletter for barn mellom 4-12 år. Barn under 4 år går gratis i selskap med betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Vennligst noter at denne rundturen ikke inkluderer besøk til Frihetsgudinnens topp (krone) på grund av sikkerhets anvisninger gitt av National Parks Services som er ansvarlige for statuen.
- Du må kunne gå 215 trappetrinn fra statuens lobby opp til toppen av pidestalen.
- Alle besøkende må igjennom en flyplass-lignende sikkerhetskontroll for å få adgang til Frihetsgudinnen.

Eiendeler som ikke er lovlige kommer til å konfiskeres og disse blir ikke returnert. Vennligst les igjennom http://www.nps.gov/stli/planyourvisit/yoursafety.htm for detaljerte retningslinjer.

- Vær oppmerksom på at om du har med deg en ryggsekk eller større veske må denne plasseres i ett skap som koster 2 dollar. Se til å ha med deg 2 dollarsseddel, mynt er ikke akseptert.
- Vær oppmerksom på været siden ferjen ikke går om det er mye regn eller andre avvikende værsituasjoner. Om dette oppstår tilbys det alternativ for besøk.

 

Bestill billetter

Velg dato
Frihetsgudinnen-rundtur inklusive Ellis Island & Statue Pedestal Info

Frihetsgudinnen-rundtur inklusive Ellis Island & Statue Pedestal
Møt guiden din ved inngangen til Pier A Harbour House, 22 Battery Place, i Battery Park, til høyre for ferjern til Frihetsgudinnen og Castle Clinton.


Info

Frihetsgudinnen-rundtur inklusive Ellis Island & Statue Pedestal
Rundturen starter kl.08:30/09:00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Den nærmeste t-banestasjonen (subway) er Bowling Green.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv